Thule Sleek

Η εταιρεία  Thule ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1942 .
Thule είναι τώρα ένα premium brand που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο . Thule προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά καρότσια και αξεσουάρ, για να απλοποιήσει την μεταφορά των μικρών μας φίλων με ασφαλή και κομψό τρόπο.

Ενα όνομα που συνδέεται με την απόλυτη ποιότητα κατασκεύης και ασφάλεια!

Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το  NEO Thule Sleek  είναι ένα καθημερινό καρότσι που έχει ένα κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό που εύκολα προσαρμόζεται για να περπατήσεις την αγαπημένη σου διαδρομή, τα ψώνια σου, την χαλαρή βόλτα στην πόλη ή το πάρκο! Γνωρίζουμε μητέρες με πολλές υποχρεώσεις..και αυτό το καρότσι κάνει το ίδιο, είναι multi-tasking! Γιατί να έχεις δύο καρότσια που να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, όταν μπορείς να έχεις ένα που να κάνει όλες τις δουλειές που χρειάζεσαι?

Το Thule Sleek είναι ένα μοναδικό καρότσι που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι όλα τα προϊόντα μας περνούν τα υψηλότερους ελέγχους σε ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας που είναι τόσο πολύτιμο και απαραίτητο για την ασφάλεια των παιδιών, όπως και ότι καλύπτουν όλα τα απαιτούμενα standards.

Χαρακτηριστικά που θα λατρέψει το παιδί σας!

 1. Αεριζόμενο κάλυμμα με άνοιγμα και επεκτάσιμο σκίαστρο για μια ευχάριστη βόλτα του παιδιού σε κάθε καιρό παρέχοντας προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UPF 50+).
 2. Άνετο μεγάλο κάθισμα με γενναιόδωρο ύψος και χώρο για τα πόδια.
 3. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση σε συνδυασμό με το καλάθι Thule Sleek ή το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου (πωλείται ξεχωριστά).
 4. Αναστρέψιμο κάθισμα προς τον γονέα ή προς τα εμπρός.
 5. Αναδιπλούμενο κάθισμα σε τρεις θέσεις για μεγάλη άνεση τόσο στον ύπνο, όσο και στην όρθια θέση.
 6. Μπάρα ασφαλείας που περιστρέφεται προς τα πλάγια για εύκολη τοποθέτηση του παιδιού.
 7. Ανάρτηση με 4 τροχούς για απορρόφηση κραδασμών και ομαλή οδήγηση σε σκληρό έδαφος.
 8. Πίσω ελαστικά 11’’ με αφρό, για ομαλή οδήγηση σε σκληρό έδαφος και και ανακλαστικές ζάντες για βελτιωμένη ορατότητα. Μπορούν να αφαιρεθούν για να μειωθεί το μέγεθος του καροτσιού όταν αναδιπλώνεται.
 9. Περιστρεφόμενοι μπροστινοί τροχοί 8’’ με ανακλαστικές ζάντες που μπορούν να ασφαλιστούν σε σταθερή θέση για βόλτες σε σκληρότερο έδαφος.
 10. Μπορούν να αφαιρεθούν για να μειωθεί το μέγεθος του καροτσιού όταν αναδιπλώνεται.
 11. Απλό συμπαγές δίπλωμα με αυτόματο κλείδωμα, με ή χωρίς το κάθισμα
 12. Ρυθμιζόμενο ύψος χειρολαβής με τέλεια εφαρμογή για κάθε γονέα.
 13. Γάντζος για εύκολη και σταθερή τοποθέτηση της τσάντας.
 14. Μεγάλο καλάθι με κάλυμμα με φερμουάρ που χωράει άνετα όλα τα απαραίτητα.
 15. Κατάλληλο για μελλοντική απόδειξη - μπορεί να επεκταθεί για τα αδέλφια ή για δίδυμα.

Για ποιόν έχει σχεδιαστεί το καρότσι Sleek?

Το καρότσι New Thule Sleek έχει σχεδιαστεί για πολυάσχολους γονείς, και απαιτητικούς, που θέλουν να συνδυάσουν και τα δύο: από τις απλές, καθημερινές βόλτες στο δρόμο, το πεζοδρόμιο και σε μονοπάτια ή οπουδήποτε αλλού, όπως στο ζωολογικό κήπο, στο πάρκο, ! Mε πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, κερδίζεις τόσα για να μην έχεις ένα καρότσι για κάθε διαφορετική δραστηριότητα! Αυτό το καρότσι λύνει το πρόβλημα του να συνδυάζεις πολλαπλές και διαφορετικές χρήσεις! Θα λατρέψεις την εύκολη βόλτα, το κλείδωμα και την ασφάλεια των τροχών και τον μοναδικό σχεδιασμό του..τόσο που αυτό το καρότσι θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ!

Είστε έτοιμοι για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων καρότσι σας με την Thule ;