Πληροφορίες

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή: Έαν θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή. (Η εξτρα χρέωση για την αντικαταβολή είναι 1,80 €). Σε αυτή την περίπτωση, το αντίτιμο του ποσού που εμφανίζεται στο συνοδευτικό αποστολής της εταιρείας Courier, το οποίο περιλαμβάνει την αξία των παραγγελθέντων προϊόντων συν τα έξοδα αποστολής & εξοδά αντικαταβολής θα πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier.Σε περίπτωση προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 150 € γίνετε με κατάθεση σε Τραπ. .Λογαριασμό EuroBank : GR3502600330000280201355232 ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα: Η Mothers's Vision δέχεται όλες τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa και MasterCard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Προς αποφυγή προβλημάτων, καλό θα ήταν η παραλαβή και η πληρωμή να γίνουν από το ίδιο άτομο που καταχώρησε την παραγγελία. Το ποσό χρέωσης, το οποίο περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και την αξία των παραγγελθέντων προϊόντων, θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και θα κρατείται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω της Ιστοσελίδας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε σε αυτήν. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή των αληθών στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει να είστε δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή.

Aπόδειξη Λιανικής: Η απόδειξη λιανικής πώλησης θα σας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προ της παράδοσης του παραγγελθέντος προϊόντος. Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε το λογαριασμό σας ως Μέλους στο μεταξύ παρακαλούμε επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα και ελέγξτε τις ενότητες "Ο λογαριασμός μου" και "Οι παραγγελίες μου". Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ασφάλεια των Συναλλάγών σας δείτε τους Όρους Χρήσης.