Χονδρική

H εταιρεία Mother’s Vision είναι μια νέα ελληνική εταιρεία  εισαγωγής η οποία αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα μεγάλων και καταξιωμένων εταιρείων του εξωτερικού που αφορούν τον βρεφικό εξοπλισμό, τα παιδικά & παραφαρμακευτικά προιόντα, την βρεφική & παιδική ένδυση & αξεσουάρ.

Οι εταιρείες που θα βρεις στη Mother’s Vision είναι:

H ισπανική Suavinex που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 30 χρόνια στον τομέα του βρεφικού εξοπλισμού. Μάθε εδώ περισσότερα!

Η Σουηδική Thule στον τομέα τον παιδικων καροτσιών προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καρότσια και αξεσουάρ.  Μάθε περισσότερα εδώ!

Η αγγλική LittleLife με τα ταξιδιωτικά αξεσουάρ, τσάντες & μάρσιπους. Μάθε περισσότερα εδώ!

Η γερμανική Fashy με ιστορία 60 ετών που κατέχει την καινοτομία & πρωτοπορία στις θερμοφόρες και άλλα παρόμοια προιόντα.  Μάθε περισσότερα εδώ!

Η Mother’s Vision απαρτίζεται από ανθρώπους με πολυετή γνώση στο χώρο της βρεφικής & παιδικής φροντίδας, με αγάπη για τους νέους γονείς και με συνεχές ενδιαφέρον στα πιο επιτυχημένα & ασφαλή προιόντα για τα βρέφη και τα παιδιά!

 

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πολλά και επιλεγμένα καταστήματα  βρεφικών ειδών , φαρμακεία ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των παραπάνω εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες συνεργασίας μαζί μας επικοινωνήστε  στο email:  info@mothersvision.gr